10-7

 

Even weer wat plaatsten voor de grote vakantie-uittocht begint. Ik zit midden in een collecteweek van Natuurmonumenten. Ik ben 1 van de vele coördinatoren  en het is best wel een klusje. Om eerst ieder aan de telefoon te krijgen is al een kunst. Dan maak ik een afspraak om de bus op te halen. Dan een tijd afspreken, maar  sjonge, wat hebben ze het allemaal druk. Gelukkig heb ik niks te doen en moet ik me maar aanpassen. Maar het is gelukt dus schakelen we over naar fase 2, de bus terug brengen. Bij het ophalen heb ik iedereen verteld, bel mij de week Na de collecteweek, dan maken we samen een afspraak. Er hebben 6 gebeld, de rest probeer ik nu te bellen voor een afspraak. Jullie begrijpen wel dat ik geluk heb als het deze week voor elkaar komt. Dan kan ik het geld tenminste weg brengen. Ik heb goede hoop.

Ook was dit een spannende tijd voor onze kleindochters. Dat geldt niet voor hun alleen, maar voor alle schoolgaande kinderen. Trouwens ook voor Opa en Oma,  want je leeft toch mee. Maar ze gaan over geen dus geen tranen, alleen een vrolijke kreet. Terwijl de kinderen in spanning zitten is dit een drukke tijd voor de leraren. Mijn man is ook  aan vakantie toe. Even niks meer aan het hoofd en even geen kinderen meer. Gelukkig ontspant hij met het fietsen en zaterdag heb ik hem naar de Holterberg gebracht, hij komt dan op de fiets terug. Een mooi ritje van 124 kilometer. Daar is het altijd druk met wielrenners en wandelaars. Het is ook een mooi stukje natuur, en ja daar moeten we zuinig op zijn.

Mijn sporten staat op een laag pitje, ik ben de laatste weken 1 keer in de week geweest. Veel te weinig natuurlijk maar ik vind het ook heerlijk om met een mooi boek in de zon te zitten. Verder heb ik altijd een handwerkje, als ik maar wat kan doen.

 

Vorige week wilde ik weg gaan en deed ik de deur van het nachtslot, het nachtslot wilde ineens  niet meer draaien . Maar de deur kon ik wel dicht trekken en ook weer open doen, ik dacht doe hem dicht en zie straks wel verder. Als  R  thuiskomt smeert hij het ding en het is weer klaar. Dus deur dicht, maar ik was toch onrustig en  daarom moest ik even proberen of die nu echt wel open ging. Nee dus, en daar sta je dan. ik probeer nog eens, en nog eens, geef een schop tegen de deur, doe mezelf zeer en geef het dan op. Ik dacht, rustig blijven, waar zit een sleutelspecialist. Heel fijn hij zat heel dichtbij, en was zeer geschikt, meneer ging gelijk met mij mee. Na een half uur en €150 armer kon ik weer gaan en staan waar ik wilde. Zo dat hebben we ook weer geregeld. Maar nu kom ik thuis en doet de knop van de wasmachine vreemd. Ik draai en draai en krijg een flash back . Verdorie dat was de vorige week ook het geval. Maar na wat geknoei met de knop kreeg ik hem aan de loop, en de was is schoon geworden. Nu morgen maar iemand bellen voor een nieuwe klok voor de wasmachine. Wat volgt? Het is gewoon waar, een ongelukje komt nooit alleen.

 

Reacties

Yova op 07-08-2017 12:07

Goedemiddag Stien,

Ik denk dat jullie op vakantie bent gegaan. IK wens jullie fijne vakantie toe.

Geniet maar. Misschien ben je Frankrijk adres gegaan?

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Nik op 11-07-2017 17:00

Nou mis het prachtige stukje ....je dochter nieuwe tv heeeeeft lol....ennnn stttt alles in 3voud nu maar niet he moetje?Dikke kus...je kind lol

Yova op 11-07-2017 06:15

Goedemorgen Stien,

Je bent druk bezig met collecteweek doen. Het was behoorlijk voor jou klusje geweest. Wat leuk dat kleindochters naar school gaat. Heel druk. Je manlief heerlijk gefietst. Liefs 124 km gefiets. hEt is nogal veel gedaan. Poeh... Even voor je zelf tijd nemen. Ontspannen is ook heel belangrijk. 1 keer per week sporten is ook goed. Ook toevallig bij ons nachtslot ging ook niet meer draaien. We moesten iemand laten komen. Twee weken gelden gebeurd. Dit kost heel wat centjes. Nou nou jullie hebben wel laaatste tijd pech in zo dingen. Nou je wasmachine doet het ook raar. Hopelijk komt ook goed.

Vrijdag hebben wij vakantie.

Ik wens jou fijne week toe.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl