Laatste log van het jaar.

 

 

 

Het verschil tussen het vorige puntje en dit is: Ik ben een jaar ouder. Geopereerd aan mijn zere duim. En vandaag naar een acupuncturist geweest voor migraine .

 

Weer een jaar ouder valt me mee, De operatie aan de duim ook. Nu hoop ik morgenvroeg wakker te worden zonder hoofdpijn.

 

Sinterklaas is ook bij ons aan de deur geweest, en mijn man en ik kregen van hem een envelop met inhoud. Daar zijn we lekker van uit eten geweest.

 

Vandaag heb ik wat kerstspullen neergezet  en de kamer is zo wel weer gezellig. De boom zetten we dit jaar niet neer, we slaan een keertje over. Ik ben toch wat gehandicapt met mijn hand en alles wat meer in de kamer komt te staan is alleen maar lastig. We gaan lekker uit eten de eerste kerstdag, met mijn dochter en kleinzoon. Ik hoop de bekende kerstpuzzel weer klaar te hebben. Tijdens het eten gaan we die maken, dat is altijd erg leuk. Ook kopen we een kleinigheid voor elkaar, dus pakjes uitpakken hoort er ook bij. Daarvoor gaan we naar een wok restaurant, want een restaurant waar je bediend wordt,  lukt dat niet. Dat zijn vaak van die kleine tafels en valt het te veel op. Maar hier wordt gelopen en zit er niemand stil, en heeft er niemand last van.

 

Na de kerstdagen komen onze kleindochters een paar dagen op bezoek. Dat vinden we erg gezellig en mijn kleinzoon komt en dan ga ik chocolade oliebollen maken. Een voorstel van mijn kleinzoon, op mijn vraag hoe doe ik dat dan zei die: kijk even op Google Oma. Nou dat heb ik dus al gedaan en ik ga het proberen natuurlijk. Want zeg nou zelf: als je kleinzoon dat zegt, doe je dat toch??

 

Ja en dan gaan we alweer het oude jaar uitzitten. Terug kijken op het jaar heeft eigenlijk geen zin. Maar ik wil toch een paar dingen kwijt. Zo heb ik via het medium computer leuke mensen leren kennen. Bijvoorbeeld mijn vriendinnetje Gerry, die mij heeft verwend met allemaal zelfgemaakte kaarten. Ze heeft mij zoveel opgestuurd, dat ik niets  meer hoef te kopen.  Dank je wel hiervoor. Vorig jaar heb ik een schilderijtje gehad van  Henriette Hartman. Geweldig, hangt boven mijn bureau. Van Maria, van de weg geef hoek.  Heb ik ook al dingen van gehad. Dank je wel hiervoor. Dan twee trouwe vrienden Ferry $ Jacqueline, die altijd een bericht doen op mijn punt. Dank je wel. Mieke, die bijna dezelfde vakantie heeft gehouden als wij, met haar heb ik genoten van de foto’s op istagram en facebook. En Gerda en Harmke, ook bedankt. Dan tot slot mijn dochter Agathe die altijd reageert, lieverd ook bedankt voor je trouwe reactie.

 

Ja ik vergeet er vast een paar, maar ik wil en kan ook niet iedereen bedanken. Deze paar mensen zijn trouw en dat is fijn. Ik wens jullie allemaal, hele fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.

Tot het volgende jaar.

Liefs Stien

 

 

 Reacties

Nikki op 30-12-2016 23:42

https://www.mupload.nl/img/8xtz9lubff84o.jpg

Ik wens je het komende jaarveel vreugde en zonneschijnzodat je elke dag opnieuwtevreden en gelukkig kunt zijn Groetjes Nikki

Vanwege Nikki

Gerry op 20-12-2016 13:45

Hallo lief dinnetje

Ik kom jou even hele fijne feestdagen wensen en....een heel mooi maar vooral gezond 2017 en dat wij maar nog heel lang mogen bloggen met elkaar.

Bedankt voor jou vriendschap dat doet mij goed zo een lieve vriendin te hebben.

Liefs en xxjes schat en tot volgend jaar doeiiiii

Ferry & Jacqueline op 17-12-2016 07:50

Goedemorgen Stien,

Wat erg dat je aan de duim opereert bent. Hopelijk komt allemaal goed met je duim.

Beterschap voor jou. Wat gezellig dat je familie bij jou komt bij de kerst. Eerst zouden bij ons ouders komen. Gaat helaas niet door. Onze moeder heeft behoorlijk longontseking opgelopen.Gisteren pas dokter opgebeld. Die kwam vanmiddag bij mopeder. Ze kreeg zware medicijnen. Moet na twee dagen verbetering zijn. Zo niet weer dokter laten komen.Ze heeft de hele week al. Dan hoge koorst erbij. iK hoop goed komt. Duimen. Alleen waarschijnlijk komt broer bij ons eten bij de kerst. Het niks ertussen komt. Pfff... Weer rot kerst voor ons.

Ik kom je alvast fijn feestdagen wensen. En heel veel plezier met de kerst. GEniet met familie.

Jij ook bedankt voor lieve reacties bij ons.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Gerry op 16-12-2016 14:20

Hallo lief dinnetje

Ik hoop volgend jaar weer kaarten voor mjjn dinnetje te kunnen maken 

Mjjn grote hobby ik heb het graag voor jou gedaan en doe dat ook graag voor Ferry en Jacqueline  die zijn er ook altijd erg blij mee

Ik heb ook mensen die een leuke kaart van mjj hebben gehad en waar ik niets van hoor die gaan er nu van mij vanaf

Lieverd een heerlijk weekend en voor jullie ook heerlijke dagen en lekker genieten met jullie kleindochters en kleinzoon

Dikke kus dinnetje

mieke op 14-12-2016 11:56

Hallo Stien. Leuk je verhaal over de komende tijd. Wens jullie ook een goed en gezond 2017 toe en dat we nog maar veel van elkaars foto's mogen genieten. Fijn dat je dat op prijs stelt.

Groetjes uit Krommenie van mij. Mieke Kroon.

Maria op 14-12-2016 10:45

Leuk om te lezen Stien , ik reageer meestal ook hoor  Ik heb dan wel geen punt.nl meer , maar het is goed zo

Dank voor de leuke logs die ik heb gelezen

tot slot wens ik jou en R ook prettige feestdagen

Maria

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl