20-9 2016

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Veel gezien en veel  gereisd. En  het was de moeite waard. We zijn aan het strand geweest maar ook in de bergen. We hebben leuke marktjes aan gedaan en we zijn regelmatig uit eten geweest. We hebben weinig Nederlanders gezien en dat is goed bevallen. Het gebied waar wij zijn geweest is gelukkig niet zo toeristisch. We zijn in het noordwesten  van Spanje geweest (ook wel de groene strook genoemd)  en daarna zijn we schuin Frankrijk overgetrokken. Mijn man heeft ook weer heerlijk kunnen fietsen. En heeft hier alweer een tour tocht gereden. Ook hebben we samen getoerd, ik met mijn scooter en hij op de fiets achter mij. Dan hou ik hem uit de wind en hebben we een lekker gangetje en we vinden het gezellig.

Maar nu zijn we al weer weken thuis en wachten we al weer op de herfstvakantie. Dan willen we nog even weg met de caravan. Ik denk richting strand en duinen maar dat kan per dag veranderen. Wel waar nog wat te doen is want op een stille camping ben ik snel weg. Maar in de duinen kun je leuk fietsen. Dat vertel ik in mijn volgende log wel.

 Wat hebben we een heerlijke nazomer en wat geniet ik daar van. Het klimaat is toch enigszins aan het veranderen denk ik. Maar in september hebben we wel vaker mooie dagen gehad. Ik weet dat omdat mijn moedertje de 19 jarig was. We hebben dan wel eens bij haar in de tuin gezeten. Gisteren was het de 19 de en heb ik met mijn dochter Agathe bloemen gebracht bij haar. Het is al weer 10 jaar geleden dat ze is overleden. Ik denk nog vaak aan haar en mis haar nog steeds. Maar als we dan even op dat mooie plekje waar ze ligt zijn geweest voelt het gelijk beter. Ja het hoort bij het leven, we komen en gaan.

In het vorige logje heb ik jullie verteld over Betje. Nu Betje wil niet terug naar huis. Ze heeft zulke fijne maanden gehad en wil het graag zo houden. Ik heb even serieus met haar gepraat en ze begrijpt nu wel dat het niet mogelijk is om daar te blijven. Er is een tied van komen en een tied van gaan zei ik tegen haar. Waarom ze zei dus die tied van gaan is nu gekomen?

Lieve puntvrienden ik heb weer wat van me laten horen. Ik zie wel wie er nog langs komt en een berichtje schrijft.

Liefs Stien.

 

 

 

Niemand heeft

          ooit

een levenslange

pretgarantie

meegekregen.

 

 

 

Reacties

Rinkje Amehoela op 15-12-2016 13:27

Goedenmiddag Stien.

Ja mis het ook wel hoor want het was altijd leuk om zo contact te houden.Het is ook niet zo dat jan & Alleman het kan lezen .Je kan de mensen wat beter  vindt ik hoor. Bij een hoop ben ik al tijden niet geweest.Jij doet het toppie hoor. 

Lieve groetjs van Rinkje 

Ferry & Jacqueline op 28-09-2016 16:10

Hallo Stien,

Nog bedankt voor lieve reacties bij Gerry.

Jullie hebben heel fijn gehad op vakantie. Jullie hebben verschillende plekjes geweest. Genieten daar. Leuk dat je manlief veel gefiets hebt in Frankrijk. Daar hebben mooie plekjes. Maar ook heel veel klimmem. Pfff.  Och jullie gaan in herfstvakantie weer op stap met jullie caravan. Het is zeker lekker weer. Het duurt niet zolang meer dan is zo weer herfstvakantie. Lekker toch.

Met ons gat wel. Alleen verkouden. Mijn hoofd zit vol. Het doet ook pijn. Ach het komt wel weer goed.

Fijne dag.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl