13-6

Potverdikke heb ik een bos bloemen gekocht die stop ik in mijn fietstas en bij thuiskomst zit het er niet meer in. Ik snel de weg terug op de fiets in de hoop dat het nog ergens zou liggen. Maar nee dus, nu vraag ik me trouwens af:  is het er uit gevallen of eruit gepikt???? Maar ik was zo flauw dat ik ook nog niet een nieuw boeket heb gekocht. Ze bekijken het maar dacht ik, vraag niet wie maar dat is mijn boosheid, hahah.

Vanmorgen ben ik bij de fysiotherapeut geweest. Ik word al een jaar lang geplaagd door heftige hoofdpijn. Wat kan uitmonden in migraine, en daar ben ik niet blij mee. Ik ben al  5 keer bij de huisarts geweest en dan krijg ik weer medicijnen mee, wat niet helpt. En nu loop ik dus bij een therapeut. Ik ben er nu 3 keer geweest en hij probeert wat spanning van die spieren in mijn nek af te krijgen. Kijken of het beter wordt: ook ben ik in ziekenhuis geweest voor mijn ogen.  Nu afwachten hoe het verder gaat.

Maar na de therapeut ben ik nog wezen sporten. Een beetje cardio, dus fietsen en lopen met wat been oefeningen. Want ik loop graag in een korte broek op de camping dan wil je toch dat het niet al te erg blubbert dus been oefeningen…. niks verkeerd aan toch?

Vorige week hebben we een Spaanse avond gehad, met paella en sangria. Ook stond er schalen met inktvis en olijven en Spaanse gehaktballetjes .  Kortom heerlijk en heel gezellig.  We hadden op onze manier ons een beetje Spaans gekleed en dat viel in goede aarde. Er waren nog een paar mensen die hun best hadden gedaan qua kleding.

 

Mijn schoonouders waren 60 jaar getrouwd en kregen een felicitatie van onze koning. Daar waren ze nogal blij mee en het is dan ook ingelijst en het krijgt een mooi plekje in de gang.  Als cadeau hebben wij ze een rondvaart door de Groningse grachten aangeboden en een etentje in een mooi oud hotel in de stad. Dat was een gezellig familie dag.

 De kapitein.

Mijn man en ik deden een rondje door de Onlanden, een mooi natuur gebied. Hier heb ik wat foto’s gemaakt.

 

 

 

Even aan de wandel met mijn dochter en de hondjes.

 

Dit zijn zo maar wat gebeurtenissen van deze maand. Ik hoop je jullie het een beetje

leuk vinden om te lezen.

Tot de volgende keer.

 

Reacties

Gerry op 05-07-2016 10:16

Hallo lieve dinnetje

Wat heerlijk om even gezellig met je kleinzoon te gaan lunchen geniet meer lieverd

Hier komt nu het zonnetje er door dus kan zo weer naar buiten toe lekker hoor.

Lieverd ik hoop dat het zonnetje ook bij jou zal schijnen straks ik blaas hem jou kant op eerlijk zullen wij alles delen toch?

Een heerlijke dag schat doeiiiiii xxjes

Gerry op 24-06-2016 11:38

Goede morgen lieverdje.

Ik kom weer even heel gezellig langs bij jou even buurten hihihihihihi lieverd het is zo vochtig bah als je ook maar iets doe dat zweet je al .

Manlief is nu de aller bovenste trap aan het afkrabben wat een troep steeds maar als het straks eens klaar is dan genieten wij daar ook weer van dus......wij gaan rustig aan door.

Ik hoop dat ze volgende week de trap van beneden naar boven komen bekleden dan is dat netjes vanuit de hal gezien en...de trap waar manlief nou mee bezig is die gaan wij alleen maar verven.

Lieverd maak er een mooie dag en weekend van en geniet lekker dikke kus van jou dinnetje doeiii

Corrie op 15-06-2016 12:09

Goedemiddag Stien

Ik wens jou ook een fijne dag toe

Groetjes Corrie

Gerry op 15-06-2016 10:07

Hallo lieverd;

Ach ik hoop zo dat jij van die hoofdoijn afkomt dat is maar niks steeds hoofdpijn te hebben.

Lieverd een moo verslag heb jij hier weer staan en ja hoe kan dat nou een bos bloemen zomaar uit je fietstas?Vast er uit gestolen lijkt mij.

Ja ze stelen als raven op het ogenblik hoor blijf van andermans spulllen af he.

Mijn wasmachine roept ik moet naar boven en daar moet ik nog zo aan wennen om naar boven te moeten en strijken en de naaimachine staan nog een verdieping hoger als ik veel naar boven loop voel ik best mijn knieen die vinden dat nog steeds niet leuk hihihihi.

Maar ze moeten er maar aan wennen hoor.

Lieverd maak er een mooie dag van dikke kus doeiiii

Maria op 14-06-2016 21:27

Oh oh Stien die bloemen zijn vast en zeker uit je fietstas gepikt . Maar denk maar zo als dat zo is staan ze niet lang hoor . Van je spaanse foto's genoten en ook van de rondvaart.......

groetjes je stadgenote Maria

Ferry & Jacqueline op 14-06-2016 06:59

Goedemorgen Stien,

Och wat erg dat je bosje bloemen niet meer in fietsttas zit. Had je toen niet goed erin gedaan. Het zou toch niet waar zijn dat mensen gepikt hebben. Wat zonde. Ik kan wel voor stellen dat je boos bent. Wat vervelenmd dat je jaar lang hoofdpijn heeft. Migraine is zeker geen pretje om te hebben. Oei dat doet zeer. Dan kun je licht niet verdragen. Dan ben je doodziek. Sterkte hopelijk gaat helpen bij therpeut. Toch knap dat evengoed sporten doet. Gefeliciteerd met schoonouders 60 jaar huwelijk. Oja felicitaties van koning. Apart.Je manlief houd van natuurgebied. Ik ook wel. Wat leuk dat je dochter hondjes hebt. Leuke foto's van ooiervaars. Erg leuk dat ooievaars nestje broed. Leuke foto's om te zien.

Fijne week gewenst.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Nik op 13-06-2016 19:51

Haha ik die ik in een heeeeele hoge boom  is geklommen 😂En die hoofdpijn vreselijk hoop echt fysiotherapie eindelijk helpt!!! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl