8-4

 

De paasdagen heb ik op de camping doorgebracht. Het weer was niks maar ik heb me prima vermaakt. De zaterdag en zondag was er veel wind en al die buien, daar word je niet vrolijk van. Maar vrijdag zijn we gekomen en hadden we alle tijd om alles neer te zetten. Ook de voortent hebben we er voor gezet. Wel met een gaskachel erin, want we willen lekker warm zitten. Op maandag 2 de paasdag hadden we een paasbrunch. In een grote tent met verwarming hebben we heerlijk met de groep gegeten. Alles was er eigenlijk wel, van warme tot koude hapjes. En  op dit soort dagen vergeet ik even dat ik op dieet ben . Want dat doe ik nog wel, maar nu gewoon rustig aan en wat eraf gaat is meegenomen. Want ik wil deze zomer wel weer eens in de bikini. Dinsdag ga ik met een vriendin naar bronnenbad Nieuweschans . 

Kijk hier maar eens, het is zalig om daar een keertje heen te gaan. Ik ben er al verscheidende keren geweest. Eerst in het bad en dan een lavendel sessie en daarna lekker eten. Je komt er zo ontspannend vandaan. Kijk maar eens bij de link. http://www.fontananieuweschans.nl/

Gisteravond werd de Energiewacht toer gereden voor dames. Daar hebben we naar gekeken natuurlijk.  De meesten rijden tegenwoordig op carbon fietsen, die stukken lichter zijn. Maar als ze je voorbij rijden hoor je een prachtige zoem, en dat vind ik nou mooi .Mijn man kijkt heel anders naar fietsen als ik. Hij ziet als ze te zwaar rijden, wat voor fiets het is en of ze allemaal gelijke fietsen hebben. Dat zie ik alleen als hij me daar op wijst. Ook de termen die je te horen krijgt zijn soms heel grappig. Hebben jullie wel eens van “stoempen” gehoord?  Ik weet het nu maar dat komt door de jaren natuurlijk. Laat eens weten als je het weet.

Ik ben 2 keer wezen sporten en wel heel erg goed. Zo goed dat ik thuis maar eens languit ben gaan zitten. Ik vergeet wel eens dat ik een dagje ouder word en als je zo lekker bezig bent op de sportschool  heb je het niet door. Maar dan ga je douchen en op de fiets naar huis, en dan merk ik het al bij een klein heuveltje. Dan moet ik eerst wat eten en even languit zitten met de benen omhoog. En na een uur gaat het natuurlijk wel weer. Maar zo gaat het wel, voor sommige misschien wel herkenbaar. Afgelopen dinsdag ben ik gezellig wezen winkelen met een vriendin. Eerst even naar Ikea en daarna naar een winkelcentrum; vanwege de regen  natuurlijk. Daar hebben we gezellig gebruncht met ons tweeën. En zo ben ik de week weer gezellig door gekomen en is het weekend alweer in aantocht. Morgen breng ik mijn schoonouders naar het vliegveld: die gaan naar Portugal. Heerlijk ik zou zo mee willen als ik  geen vliegangst had.

Rinkje beterschap en ik hoop op een voorspoedig herstel voor jou.

Gerry succes met pakken en alles wat erbij komt.

Fijne week allemaal.

Liefs Stien.

Ja met al die regen laten de bloemen ook hun kopje hangen.

Reacties

Ferry & Jacqueline op 01-05-2016 10:53

Goedemorgen Stien,

Wat leuk dat je Spanje zit. Heerlijk genieten daar. Leuk dat je reacties achter liet vanuit Spanje. Zeker daar heerlijk weer daar. Blijgt je daar lang op vakantie? Ik denk het wel.

Ik wens jullie heel veel plezierin Spanje.

Groeten vanuit uit Haarlem, Jacqueline & Ferry.

Corrie op 17-04-2016 10:43

Goedemorgen Stien ook een fijne zondag

Corrie

Gerry op 14-04-2016 12:46

Ja dank je wel lieverd maar wat heeft een mens toch een troep zeg ik weet wel dat er in het nieuwe huis niet meer zo word bewaard mannen ook pffffff wat die allemaal in de schuur hebben verzameld .........ochhhhh daar kijk ik niet naar en doe daar ook niets mee anders.......word ik gek hihihihihi.

Ja dan zeggen mannen wel van even bewaren je weet nooit nou...dus niet meer en dat heb ik ze al op hun hartje gedrukt hoor mijn man is ook zo van verzamelen hihihihihi.Het is niet zo erg lekker buiten dus vandaag niet heel even buiten zitten nee het is frisjes en....ik kan nu niet ziek worden dus....binnen verder gaan .Heb weer een grote kas helemaal leeg en schoon gemaakt maar dat was allemaal goed bruikbaar spul wel veel wat je niet gebruikt maar toch goed is nou ik zie wel heb ik er geen plek voor gaat het als nog weg.

Lieverd ja sporten doe ik nu even niet dat gaat niet nu dat zou te veel worden ontdekte ik met mijn knieen dus jammer maar dat is even niet anders.

Maak er een heerlijke dag van lieverd en geniet maar xxjes dinnetje

Ferry & Jacqueline op 11-04-2016 10:00

Goedemorgen Stien,

Wat heerlijk dat je bij pasen eruit bent geweest. Lekker naar de camping. Carbon fietesen kunnen heel stil fietsen. Grappig dat geluidloos is. Je bent lekker bezig geweest met sporten. We worden zekjer dagje ouder. Je houd wel goed erbij met sporten. Leuk dat je schoonouders naar portugal gegaan zijn. Daar is prachtig om te toe gaan.

Fijne week.

Liefs Jacqueline & Ferry.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl