17-4

 

Zondag en ik zit op de camping, in de voortent achter het  raam. Het is heerlijk met de zon erin en ik heb het lekker warm. De tv staat in de voortent en we kijken naar de Amstel Gold Race die voor ons heel bekend is. Dit jaar zijn we er niet bij, omdat mijn man deze keer niet ingeloot is. Hij heeft hem  wel al tegen de 10 keer gereden. Dus is het nu alleen maar kijken en niet mee doen. Dat valt niet mee voor hem hahah. Maar het volgende jaar is hij er weer bij als alles goed gaat.

We zijn afgelopen woensdag een dagje naar Tecklenburg  geweest om daar een camping te bekijken. We willen in de meivakantie er wel eventjes tussen uit. Maar als het van dit weer is met aldoor van die buien gaan we misschien naar Spanje. Als het daar goed is tenminste. Want mijn schoonouders heb ik naar het vliegveld gebracht voor een vakantie in Portugal. Daar was het weer net als hier regen en nog eens regen. Dat ze hebben in overleg met de hostess besloten om 6 dagen eerder naar huis te gaan. Vandaar ik zeg als het daar goed is. En daar heb ik wel zin in. Het vorige jaar zijn we daar ook geweest in de mei vakantie en toen was het daar al lekker warm. Nu is het iets eerder door Koningsdag, maar we zien het wel wat we gaan doen. Het hangt dus van het weer af.

Vrijdag zijn we naar Maarssen geweest voor de verjaardag van onze kleindochter Annelieke .Die al weer 15 jaar wordt. En het was zo gezellig met die meiden, de jongste is 12 en dat is ook zo’n gezellige meid. We hebben nog even gewinkeld, Annelieke en ik. Stevig word ik dan in de arm gepakt en vrolijk kletsend lopen we dan richting winkels. Mijn man vraagt vaak even of hij nog iets kan doen voor ze. En dan is er altijd wel een klusje. Ook deze keer, er moest ergens een haakje komen en het rolgordijn deed het niet meer goed. Nu dat is ook gerepareerd .Donderdag hebben we een verjaardag van onze kleinzoon, die wordt  25 jaar. En ik denk dat ik een taart moet bakken. Er werd op een grappige manier op fb gevraagd of ik de taart wel kon maken die hij op een plaatje mee stuurde. Nou dat lukt Oma wel hoor Jer, dus afwachten maar hahah.

Na een druk weekje maken we er vandaag een rustige dag van. Daarom besluit ik om de laptop te pakken en eens wat psp lessen weer op mijn punt te zetten. Maar dat is helemaal mis gegaan. Ik ben vanaf januari mijn lessen kwijt. Dat was even balen, maar na een uur zoeken wat ik toch verkeerd  heb gedaan, besloot ik maar een nieuw lesje te maken. Er zijn echt dingen waar ik niks van snap. Maar ik heb het weer een beetje voor elkaar gekregen.

Ik wens jullie een fijne week.

Liefs Stien.

Reacties

Ferry & Jacqueline op 12-05-2016 19:42

Goedeavond Stien,

Welkom thuis Stien. Hopelijk hebben jullie erg leuk gehad in Spanje? Hier is wel warm. Maar het gaat veranderen met de weer. Zonde. En heb je ook foto's gemaakt in Spanje. Je ziet overal bloeien. Dat vind ik mooi gezicht. Geniet van je avond.

En alvast fijn weekend.

✿¸.•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lieve groetjes Jacqueline & Ferry. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•.¸✿

Ferry & Jacqueline op 01-05-2016 16:26

Bloementje voor jou.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Ferry & Jacqueline op 01-05-2016 16:22

Oeps ik zie ze al staan. Er stond vorige log. Sorry. Geniet van je vakantie.

Ik geloof mooi weer.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Ferry & Jacqueline op 01-05-2016 16:16

Hé ik zie mijn reacties niet staan. Heb je weg gehaald Stien????

Ik zag wel stond.

Gerry op 29-04-2016 10:05

Goede morgen dinnetje

Ja het weer zit niet echt mee he jammer hoor maar ik denk dat jij even zo goed wel heb genoten toch?

Lieverd ik baal er nu van het diirt mij nu allemaal te lang zit al zo lang in die troep om mij heen ja ben et nu echt zat bllll en die sleutel moet nu snel komen anders...........haak ik af  nee hoor grapje.

Lieerd maak er een mooi weekend van en geniet nog even van jllie vakantie doeiii dikke kus liefs dinnetje

Ferry & Jacqueline op 18-04-2016 10:24

Je had leuk gehad met camping. achter de tent is zeker lekker als de zon schijnt. Toch voelde lekker warm aan. Wat leuk dat je mei tussenuit gaat. Portugal is prachtig land. Daar ben je eerder geweest. DAt is zeker mooi. Gefeliciteerd met je kleindochter. Wat vervelend dat je alle psp kwijt bent. Je had ook back up maken. Dan kun je weer terug zetten. Nu begin je weer overnieuw.

Fijne week.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl