16-2-16

De griep heeft mij ook te pakken genomen en niet 1 keer maar 2 keer. Ik heb vreselijke hoestbuien gehad. Je koopt van alles: een tabletje voor hoesten een drank voor hoesten en niets helpt. Dan de dokter maar bellen, en die adviseerde mij om bepaalde tabletjes te kopen. Dat hielp eindelijk na 2 dagen. Nu maar even door slikken en dan zal ik me wel beter gaan voelen. Maar nu is het ook weer terug bij mijn man. Ook hij loopt te hoesten als een gek. Maar gelukkig we hebben nu van alles in huis. En hopelijk knapt hij ook snel weer op.

Maar ik ga er niet snel bij liggen dus nu ook niet. En ik moest een nieuwe identiteitskaart ophalen, dus op de fiets naar de stad. Het was nogal een grijze en grauwe dag met regen. En op het fietspad lag een enorme plas met water. Ik kon geen andere kant op ik moest er doorheen. Dan zie je de stoeprand niet goed en ja, natuurlijk reed ik er tegen aan. Pats daar lag ik in het water met de fiets boven op me. Ik hoorde iemand gillen en er kwam al snel een vrouw na mij toe. Maar ik kwam niet omhoog: mijn knie deed zeer. Maar na wat gedoe lukte het en ik dacht: ik moet door want ik heb een afspraak. Dus op de fiets en dat is achteraf goed geweest want mijn knie werd daardoor niet al te dik. En het ging eigenlijk best goed. Ik naar mijn dochter en die heeft me schoongeveegd want ik was behoorlijk nat natuurlijk. Mijn knie heeft ze verzorgd met kokos vet  en geloof me,  mijn blauwe knie werd weer blank. Het trekt het blauwe allemaal weg, even een tipje misschien. Ik heb er een paar dagen last van gehad maar gaat nu weer goed allemaal.

En dan mijn stoelen (van xoon)waar ik over schreef. Nou de dag na dat de bank weg was zijn ze gekomen. We hebben de kamer om moeten zetten want hij is groter dan de vorige. We hebben ze aan elkaar gezet en zo is het net een bank. We zijn er erg blij mee.

Met het afvallen gaat het prima, ik ben 7 kilo kwijt. Daar ben ik erg blij om maar ik moet nog 3 kilo dan ben ik tevreden. Dus nog even doorzetten.

Fijn week allemaal. Voor alle zieken beterschap.

Liefs Stien.

 

Bezige handen

En een sterke wil

Vielen na een

Bewogen leven stil.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl