6-1

Voor al mijn punt vrienden een heel gelukkig Nieuwjaar.

Ik heb een leuke en gezellige maand december gehad. Best wel druk op sommige dagen, maar wel gezellig. Onze kleindochters zijn een paar dagen geweest, daar zijn we nog mee naar een kerstmarkt geweest. Erg gezellig maar wel een hele drukte op zo’n  markt. En natuurlijk hebben we op de scooter gereden. De oudste kleindochter mocht nu een klein rondje rijden. En de jongste mocht gas geven in de brandgang. Ze mocht bij mij voor op zitten en ik de handen bij de rem en zij mocht even gas geven. Wat vond ze dat leuk en ik moest vooral vertellen dat zij ook had gereden. Ja dat is toch stoer.

De eerste kerstdag zijn wij met dochter en kleinzoon uit eten geweest . We hadden voor ieder een klein cadeautje gekocht mijn dochter en ik. Ook maak altijd een puzzel en die neem ik dan mee. Onder het eten wordt die dan gemaakt. Wat we eigenlijk allemaal gezellig vinden. Gewoon leuke vragen, die ze dan moeten beantwoorden op papier. Dat doe ik al jaren: er hebben zelfs wel eens anderen meegedaan. Trouwens, ik kom er ook niet meer onderuit geloof ik. Mijn dochter begint er ieder jaar zelf al om te vragen. haha

Oudejaarsdag heb ik oliebollen gebakken. Dan komt mijn kleinzoon altijd, om te keuren en een schaal mee te nemen. Mijn man brengt ieder jaar een schaaltje naar mijn schoonouders. Deze keer heb ik bollen met rozijnen en krenten gemaakt. Maar ook met ananas en cranberry’s  en dat was heerlijk. Daar maak ik het volgende jaar meer van.

Oudjaaravond hebben we samen Herman Finkers gekeken en na 12 uur zijn we even naar buiten geweest. De buren hadden leuk vuurwerk en zo kun je elkaar ook even Nieuwjaar wensen. Op 1 januari kijk ik nieuwjaarsconcert  s’morgen . Ook dit jaar weer en ik vond het prachtig. Wel moet ik af en toe even slikken wat ik schiet bij dat soort muziek nog wel eens vol. Na concert even bij schoonouders langs en die dag was weer voorbij.

2 januari kregen we eerst een  vriend op bezoek en 3 januari ook vrienden: een echtpaar. Dat waren dagen om alles op te maken. Want natuurlijk had ik ook veel te veel aan toast en worst en chips.

En ja, dan kan  het gewone leven weer beginnen . Maar dat had ik gedacht. Ik zit nu dagen thuis vanwege de toestand van het weer. Je kan bij ons in de straat niet lopen zo glad. Mijn man is thuis want de scholen zijn dicht. Gister wilde ik er even uit en zijn we samen naar de sportschool gelopen. Ik heb een paraplu met een punt mee genomen, die punt steek je makkelijk in het ijs. Zo loop ik er bij maar het is eigenlijk niet te doen. Maar ik heb heerlijk gesport en daar had ik zin in. Vandaag weer een dagje thuis zitten. Nu de gordijnen dan maar even wassen en strijken. De ramen zijn gedaan de verwarming de keuken de trap pfpfp mijn huis is super clean. Wat doe je de hele dagen thuis, ik ben anders alle dagen wel even  buiten. Even op de fiets hier of daar neuzen of gewoon  even naar mijn dochter voor een bakkie. Nu hoor ik net dat morgen de scholen ook dicht gaan omdat er opnieuw een storing aan komt. Balen maar het is niet anders.

Wens jullie een fijne week.

Stien

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl