22-1

 

Na alle gladheid en sneeuw krijgen we volgens de weerman wat beter weer. De temperatuur zal omhoog gaan. Nou, dat mag ook wel want ik was gister even op de scooter  naar mijn dochter, dat was bijna niet te doen. Maar zo’n ding moet wel eens even weer gestart worden, zodoende ben ik er even op weggegaan. Maar toen ik thuis kwam heb ik de houtkachel er bij aan gedaan en daar heb ik de hele avond  bovenop gezeten: ik was zo koud geworden.  De griep gaat ook erg rond; mijn man heeft zich ook een paar dagen goed beroerd gevoeld. Gelukkig heeft hij mij niet aangestoken: kan ook zijn dat de griepprik goed helpt deze keer.

Deze maand heb ik de nodige verjaardagen al weer gehad. Vorig weekend zijn we bij mijn zoon geweest die ook jarig was. Dat was weer heel gezellig en het is ook zo fijn om onze kleindochters dan weer te zien. De meiden worden ook al weer groot en hebben nu ook wat te vertellen en dat is zo leuk. Hele verhalen over school , vriendinnen en kleding: ach heerlijk. We zijn nog even samen aan het winkelen geweest, want een cadeautje voor pappa moest nog gekocht worden. Daarna samen aan de soep en toen moest de oudste naar streetdance . Opa heeft nog snel even een batterij in het achterlicht gedaan en zo kon ze veilig op de fiets. Nou ja.. veilig… zeiden mijn man en ik. Je denkt volgens mij heel anders als opa en oma dan als dat je zelf moeder bent van jonge kinderen. Ik vind het maar eng zo alleen in het donker.

Ik ga nog altijd naar de sportschool  als het kan 2 keer in de week. Dat doe ik nu wel al een jaar of 12 en het bevalt me nog steeds. We hebben daar ook een gezellige groep. Allemaal een beetje van dezelfde leeftijd.  Deze week ben ik samen met een vriendin geweest. We zijn samen op dieet  om weer wat af te vallen. Dus extra bewegen is dan meegenomen. Met haar heb ik al heel wat afslank clubs bezocht want de lijn blijft voor ons een probleem. Maar je moet het wel een beetje bijhouden anders word je als maar dikker en dikker. Heeft een van jullie ook dit probleem? Daar ben ik nu wel eens nieuwsgierig naar.

In november hebben we zoals ik al heb geschreven, nieuwe stoelen gekocht. De relaxstoelen hebben we voor de Kerstdagen gekregen. En die bevallen erg goed en ze zijn prachtig  De losse elementen die we hebben gekocht zullen eind januari komen. Daar is het wachten nu op en ik hoop dat ze morgen bellen. hahah . Morgen gaat mijn man met buurman de bank er uit halen: die gaat naar de kringloop. We zetten dan even gewoon twee andere stoelen neer tot de nieuwe komen. Maar de bank doen we er alvast uit, want als er een telefoontje komt zitten we niet meer met dat probleem van de bank moet snel weg.

De dagen worden al weer wat langer en dat is een fijn idee. De winteravonden  maak ik het altijd gezellig door veel kaarsen en van die theelichtjes aan te steken. Maar een zomeravond is toch mijn favoriet. Met de warmte  van een lente zon of najaarszonnetje geniet ik meer van de avonden als dat ik nu doe. Het kan in de lente ook zo lekker ruiken buiten vind ik. Maar we gaan de goede kant weer op. Dus nog even doorzetten en bij bij de volgende log van mij kunnen we de lampen nog een uurtje later aan doen denk ik.

Ik wens jullie allemaal fijne dagen en voor de zieken beterschap.

Liefs Stien.

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl