Maand December.

 

Wat heb ik in de maand november gedaan. Veel leuke dingen en die schrijf ik alleen op.

Ik was deze maand jarig en omdat het een speciale leeftijd is, zijn we uit eten geweest. Met kinderen,kleinkinderen en schoonouders. Ik zelf heb jammer genoeg geen ouders meer. Maar deze dag heb ik vaak nog even aan mijn moeder gedacht. En ik herinner me, dat toen zij op deze leeftijd kwam, ik  een trompettist had gehuurd die een aria voor haar speelde, buiten op de straat. Ik heb toen nog samen met haar een dansje  gedaan. Ach ja, en voor je het weet heb je zelf die leeftijd.

Maar wij zijn dan naar van der Valk geweest om te brunchen. Bij binnenkomst kregen we al een glas champagne  met of zonder alcohol. Dus de kinderen konden mee proosten. Dan begin je aan een lopend buffet. Denk nu niet dat het een broodtafel is, dat is verleden tijd. Alles was er en zo heerlijk allemaal. Daarna kregen we een ijstafel, ze komen binnen met  ijs en sterretje, lopen even bij je langs om daarna het buffet te openen. Dus kun je beginnen en je te goed doen aan al het lekkers. Er waren zoveel soorten dat je niet eens overal van kon proeven. Het was een geslaagde dag, en met leuke cadeaus waren we weer op tijd in huis, om uit te buiken.

Op een vrijdagmiddag zijn mijn man en ik samen naar de bioscoop geweest. Naar de film van Lance Armstrong, een wielrenner die 7 keer de tour heeft gewonnen maar  met doping. Een boeiende film die niet verveelde. Maar het grappigste was dat we helemaal alleen in de bioscoop zaten. Wat wij niet erg vonden hoor. Daarna hebben we een hapje gegeten bij de Mexicaan. Waar we het eerste kwartier ook alleen zaten. Tja moet zeggen we waren een beetje vroeg,om 5 uur omdat de film tot 4 uur duurde. Ook daar hebben we lekker gegeten.

Verder zijn we lekker ons huis aan het opknappen. We hebben nieuwe stoelen gekocht en ik hoop dat de 2 ligstoelen voor de kerst komen. We hebben ook losse elementen gekocht maar die komen pas in januari. Het duurt tegenwoordig erg lang voor je zoiets thuis bezorgd krijgt. Maar het huis is klaar dus kom maar op met de stoelen ik heb er zin in.

Mijn man R is weer voor de peuterspeelzaal  Sinterklaas geweest. Ook ik heb daar even gekeken, want het blijft een prachtig feest. Hij doet het ook zo goed samen met onze buurman.

Voor de eerste kerstdag hebben we al wat besproken. We gaan samen met dochter en kleinzoon uit eten. In het  wereldrestaurant uit eten en co. Het is nieuw bij ons dus we laten het op ons af komen. Het is wel een lopend buffet, daar houden wij van.

Ook hebben we een zaterdag met vrienden heel gezellig gewokt. Van s’middags 5 tot s’avonds 11: lekker eten en drinken en kletsen. En wat gezellig is dat toch om samen met vrienden zoiets te doen.

Op deze manier is de maand november snel voorbij gegaan. Het weer is nog aardig goed wat kou betreft, en zo mag het van mij wel blijven. Met sneeuw durf ik er niet echt uit, ben doodsbenauwd dat ik val. Laat maar mooi weg blijven dus. Nu durf ik ook nog op de scooter weg, wat ik geweldig vind. Dus regelmatig maak ik er dan ook gebruik van.

De sportschool bezoek ik 2 keer in de week. Dat blijft gewoon gezellig en goed. Maar nu ga ik soms samen met mijn kleinzoon Jeremy die ook lid is geworden. En ik moet zeggen hij doet het geweldig, hij gaat zeker 3 keer in de week. Maar wat een voorrecht toch dat ik dit zo samen met hem nog kan doen.

Kennen jullie dat ook, heb je een nieuwe totaal andere bril en er is niemand die het opvalt.

Ik wens jullie allemaal, hele fijne feest dagen. Tot de volgende maand.

Liefs van mij Stien.

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Van alles wat.
Vrienden

 

 .......................................................................

 

 ..................................................................................................................

 

  

--------------------------------------------------------

http://www.stien.punt.nl/

Hier staan al mijn psp werkjes.

---------------------------------------------

 http://stien1.punt.nl/

 

--------------------------

 http://www.yova.nl/

 http://hetblogvangerda.blogspot.nl/

 

 ---------------------------------------

 

 

...................................................................................

  Voor jou mam.

Veel mensen zijn eenzaam geloof me,

 Daar is niets tegen, het mag

  Maar kom je ze tegen

Zeg dan op zijn minst even;’dag’

 

 

 

 

 

 

Weer van vandaag.
One Stat
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl